Onze cultuur

Wij willen graag een vereniging vormen met mensen die geïnteresseerd zijn in de vogelhobby en met hen een leuke club vormen. We staan open voor nieuwe dingen, nieuwe contacten en nieuwe belevenissen maar we houden daarbij voor ogen dat we het vooral gezellig willen hebben met elkaar. Het zijn van vereniging is gebaseerd op de vogelhobby en daarnaast hebben we gewoon vriendschappelijke contacten en staan voor elkaar klaar.

Het mens zijn in zijn ultieme vorm staat dus helemaal voorop. We zijn nu eenmaal verschillend en hebben allemaal zo onze eigen talenten en tekortkomingen. Dat maakt ons ook zo mooi en al die verschillen maken ook de vereniging veelkleurig. Dat maakt de clubavonden ook zo gezellig. Respect en aandacht voor elkaar. Dat is de basis.

Echte ledenwerving is geen speerpunt maar een uitvloeisel van onze ‘cultuur’ en daar zijn we ook trots op. Uitgangspunt is dus elkaar helpen en ondersteunen zonder met een vingertje te wijzen of elkaar af te vallen. Het omzien naar elkaar is wat ons betreft de basis van een goede vereniging.

Lid worden?

Wilt u lid worden van onze vereniging? Schrijf u dan direct hier op de website in. 

Donateur worden?

Wilt u onze vereniging steunen door middel van een jaarlijkse gift? Schrijf u hier direct op de website in als donateur.