Het bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit een voorzitter, secretaris, een penningmeester en een algemeen commissaris welke de dagelijkse leiding van de vereniging hebben.

Het jeugdteam

De vereniging vindt de jeugd belangrijk en wil hierin voldoende actief zijn door voor hen een speciaal jaarprogramma samen te stellen met voldoende financiële middelen. Het jeugdteam zorgt met enkele mentoren voor één op één begeleiding.

Het loterijteam

Het loterijteam organiseert tijdens verenigingsavonden en de tentoonstelling de loterijen die een belangrijke inkomstenbron zijn van de vereniging. 

Het cateringteam

Het cateringteam verzorgt bij al onze bijeenkomsten de hapjes en drankjes. Een aantal voorbeelden hiervan zijn onze verenigingsavonden, onze jaarlijkse BBQ en de tentoonstelling.

Het sociale team

Het sociale team schenkt aandacht aan de zieken. Dit door hen bijvoorbeeld een kaartje te sturen namens de leden, of eens te bellen van: “Hoe gaat het nu?” 

De Denktank

De Denktank bestaat uit leden die graag met het bestuur meedenken over organisatorische en strategische zaken die een positieve invloed hebben op het welzijn van de vereniging. 

Help zelf ook mee

Alle teams bestaan uit enkele leden die zich graag inzetten voor de vereniging. Wilt u ook graag deelnemen aan één of meerdere van onze teams? Neem dan contact op.

Statuten & Huishoudelijk Reglement

Lees hier onze statuten en huishoudelijk reglement.

Reglement AVG

Lees hier ons Reglement AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)